LetÔÇÖs build a
better future

spencer-davis-SVfXlChg9HI-unsplash

SC Spezial Montagen SRL

Suntem partenerul dumneavoastra pentru constructia de containere speciale.

In conformitate cu dorintele individuale ale clientilor nostrii ,extindem sau convertim fiecare container ,de exemplu intr-un container de locuit sau de birou ,intr-un container pentru institutiile de cercetare care pot face fata conditiilor climatice extreme.

 

Avantajele decisive pe care vi le ofera solutiile noastre:

Solutii de containere personalizate

Ce produse oferim?

Container Laborator

Livram containere de laborator echipate cu amenajari interioare complete conform dorintelor dvs.,izolate ,aer conditionat si incalzite ptr.temperaturi de la -25┬░C si +40┬░C

Container Industrial

Containere pt.grupuri electrogene sau aparate de comutare,container atelier sau containere cu izolatie speciala rezistent la temperaturi de -20┬░C sau pana la + 40┬░C transformam fiecare container exact in functie de cerintele dvs.

Container de locuit

Fie temporar sau permanent ,va oferim solutii de locuit care sunt adaptate exact nevoilor dvs. atat in ceea ce priveste dimensiunea cat si dotarile.

Va mai putem oferi si

Container birou

Containere sanitare cu fosa inclusa

Containere sanitare cu cabine de dus si chiuvete

Containere maritime

Containere industriale

containere speciale

Accesorii containere

Reparatii containere

toate tipurile de confectii metalice si constructii metalice

alte produse pe care le oferim

Containere industriale

Special concepute pentru sectorul industrial, containerele industriale ofer─â solu╚Ťii robuste ╚Öi flexibile pentru depozitare ╚Öi logistic─â. Aceste unit─â╚Ťi sunt ideale pentru stocarea echipamentelor grele, materialelor de construc╚Ťie sau oric─ârui alt tip de marf─â care necesit─â protec╚Ťie ├«mpotriva elementelor exterioare sau a contamin─ârii.

Containere maritime

Containerele maritime reprezint─â solu╚Ťia ideal─â pentru transportul sigur ╚Öi eficient al m─ârfurilor pe distan╚Ťe lungi. Fabricate din materiale rezistente la coroziune ╚Öi condi╚Ťii meteorologice severe, aceste containere sunt proiectate pentru a proteja con╚Ťinutul ├«n cele mai solicitante medii.

Disponibile ├«n diverse dimensiuni ╚Öi configura╚Ťii, se adapteaz─â nevoilor variate de ├«nc─ârc─âtur─â ╚Öi logistic─â.

Containere Speciale

Oferind solu╚Ťii personalizate pentru nevoi unice, containerele speciale sunt adaptate pentru a satisface cerin╚Ťe specifice, cum ar fi controlul temperaturii, spa╚Ťii de lucru mobile, laboratoare, sau unit─â╚Ťi de locuit. Fiecare container este proiectat cu aten╚Ťie pentru a ├«ndeplini func╚Ťii precise, garant├ónd performan╚Ť─â ╚Öi confort.

Accesorii containere

Complet├ónd gama de containere, accesorii precum sisteme de ├«ncuietori, rafturi interioare, izola╚Ťii termice, ╚Öi unit─â╚Ťi de climatizare transform─â orice container ├«ntr-o solu╚Ťie complet func╚Ťional─â ╚Öi personalizat─â. Aceste accesorii ├«mbun─ât─â╚Ťesc utilizarea ╚Öi eficien╚Ťa containerele ├«n diverse aplica╚Ťii.

Container Laborator

Containerele laborator sunt spa╚Ťii de lucru complet echipate pentru cercetare ╚Öi dezvoltare ├«n teren. Oferind un mediu controlat ╚Öi sigur, aceste unit─â╚Ťi sunt esen╚Ťiale pentru proiecte de cercetare mobil─â, laboratoare de testare ╚Öi alte aplica╚Ťii ╚Ötiin╚Ťifice.

Repara╚Ťii Containere

Serviciile noastre de repara╚Ťii containere asigur─â ├«ntre╚Ťinerea ╚Öi restaurarea containerelor la standarde ├«nalte. Echipa noastr─â de speciali╚Öti efectueaz─â repara╚Ťii de structur─â, ├«nlocuirea panourilor deteriorate, ╚Öi revizuiri ale sistemelor de ├«nchidere, asigur├ónd o via╚Ť─â lung─â ╚Öi func╚Ťionalitate optim─â pentru fiecare unitate.

Container Industrial

Designate pentru utilizarea ├«n medii industriale, aceste containere sunt fabricate pentru a rezista la condi╚Ťii grele de lucru ╚Öi sunt ideale pentru depozitarea sigur─â a echipamentelor, materialelor, ╚Öi a altor resurse industriale.

Container de Locuit

Containerele de locuit ofer─â o solu╚Ťie modern─â ╚Öi economic─â pentru nevoile de cazare temporar─â sau permanent─â. Cu posibilit─â╚Ťi variate de personalizare, aceste containere sunt transformate ├«n locuin╚Ťe confortabile, eficiente din punct de vedere energetic ╚Öi stilate.

Container Birou

Containerele birou sunt solu╚Ťii rapide ╚Öi eficiente pentru nevoile de spa╚Ťiu de lucru. U╚Öor de instalat ╚Öi adaptabile, aceste unit─â╚Ťi ofer─â un mediu de lucru profesional ╚Öi confortabil, perfect pentru ╚Öantiere, evenimente sau ca extensii ale spa╚Ťiilor de birou existente.

Containere Sanitare cu Cabine de Duș și Chiuvete

Oferind un nivel superior de confort ╚Öi igien─â, containerele sanitare cu cabine de du╚Ö ╚Öi chiuvete sunt esen╚Ťiale pentru loca╚Ťii temporare, cum ar fi tabere de lucru, festivaluri sau evenimente sportive. Aceste unit─â╚Ťi sunt proiectate pentru a oferi facilit─â╚Ťi complete de sp─âlare ╚Öi igien─â, garant├ónd satisfac╚Ťia ╚Öi confortul utilizatorilor.

Container Sanitar cu Fos─â

Aceste containere sanitare sunt echipate cu toalete ╚Öi sisteme de fos─â, oferind solu╚Ťii igienice ╚Öi practice pentru evenimente, ╚Öantiere de construc╚Ťii sau ca facilit─â╚Ťi temporare ├«n loca╚Ťii f─âr─â acces la sisteme de canalizare.

Confec╚Ťii Metalice ╚Öi Construc╚Ťii Metalice

Specializa╚Ťi ├«n confec╚Ťii ╚Öi construc╚Ťii metalice, oferim solu╚Ťii durabile ╚Öi personalizate pentru o gam─â larg─â de aplica╚Ťii industriale ╚Öi civile. De la structuri de suport ╚Öi schelete pentru cl─âdiri, la balustrade ╚Öi sc─âri, fiecare proiect este executat cu precizie ╚Öi dedicare, asigur├ónd calitate ╚Öi durabilitate.

SOLUTII DE CONTAINERE PERSONALIZATE

Indiferent de cerintele dumneavoastra vom dezvolta solutia potrivita.

Pot fi folosite containere standard ,pe care le putem transforma dupa dorintele dvs.sau putem converti variante de containere complet noi special pentru dvs.

 

Toate serviciile necesare de la planificare ,proiectare si pana la testare sunt aduse de catre personalul nostru calificat bineinteles in coordonare cu clientul respectiv.

Politici

SC SPEZIAL MONTAGEN SRL
RO34913945
J29/1179/2015

Program de lucru

Luni: 07:00-18:00

Marti: 07:00-18:00

Miercuri: 07:00-18:00

Joi: 07:00-18:00

Vineri: 07:00-18:00

Program de lucru

Luni: 07:00-18:00

Marti: 07:00-18:00

Miercuri: 07:00-18:00

Joi: 07:00-18:00

Vineri: 07:00-18:00

SC SPEZIAL MONTAGEN SRL
RO34913945
J29/1179/2015

Copyright ┬ę SC Spezial Montagen SRL 2022 | All Right Reserved